Wij wensen u een gezond en gezegend nieuwjaar!Coronavirus


Wij willen u verzoeken om de praktijk te betreden met een mondkap op.

Indien u meer wilt weten over het coronavirus, dan kunt u kijken op thuisarts.nl of website van het RIVM.
Tevens kunt u voor vragen contact opnemen met de volgende 2 instanties:
-Het RIVM (0800 - 1351).
-De GGD (010 - 443 80 31 of 010 - 433 99 66).

Indien u meer wilt weten over de aanpassingen in de praktijk als het gevolg van het coronavirus, dan kunt u klikken op de link. Kijk ook naar de poster.

Vanaf 1 juni 2020 kan iedereen met klachten die kunnen passen bij het coronavirus (koorts, hoesten en/of verkoudheid) getest worden of hij/zij het coronavirus bij zich draagt. U moet hiervoor een afspraak maken met de GGD door te bellen met 0800 - 1202. Klikt u voor meer informatie op de volgende link.

Klikt u hier voor meer informatie over de coronavaccinatie.
Klikt u hier voor de gezondheidsverklaring die u moet meenemen naar uw coronavaccinatieafspraak.

Wilt u meer informatie over reizen en vakantie en coronavirus, dan kunt u kijken op de website van de Rijksoverheid.

Heeft u problemen met het aanmaken van een QR-code of heeft u vragen over de CoronaCheckApp, dan kunt u bellen met RIVM 0800 - 5090.Vaccinatie Twijfel Telefoon

Twijfelt u vanwege uw eigen medische geschiedenis over Coronavaccinatie?
Bel 010 7041500 voor uw medisch-inhoudelijke vragen!

In een samenwerking tussen het Erasmus MC en de LHV kring Rotterdam zal woensdag 24 november gestart worden met een informatielijn voor medische vragen over Covid-vaccinatie.
Mensen die om medische redenen twijfelen of zij een Covid-vaccinatie moeten nemen, kunnen hier hun vragen stellen over de coronavaccinatie in relatie tot hun eigen medische toestand.

Samen met het Erasmus willen wij deze mensen helpen, zodat zij een goede keus kunnen maken.

Mensen met allergieën, afweerstoornissen of andere aandoeningen en zwangeren of mensen met een zwangerschapswens twijfelen soms of zij wel een Covid-vaccinatie moeten nemen. Hun vragen passen vaak niet in de standaard vragen en antwoorden die op betrouwbare websites en informatiebronnen te vinden zijn. Ze zijn te specifiek voor hun aandoening, of bijvoorbeeld het stadium van hun behandeling. Of soms gewoon omdat ze een medisch professional willen spreken over hun twijfels en zorgen. Hoewel er vanwege de vele vaccinaties en het onderzoek dat naar de effecten is gedaan, vrijwel geen enkele medische reden meer is om van vaccinatie af te zien, lukt het niet altijd om alle twijfels weg te nemen. In die gevallen, kunt u contact opnemen met de Vaccinatie Twijfel Telefoon.
De Vaccinatie Twijfel Telefoon, 010 7041500, wordt bemenst door medische professionals en medisch studenten die volledig op de hoogte zijn van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. In eerste instantie is de Vaccinatie Twijfel Telefoon bereikbaar op woensdag en vrijdag van 8.30 tot 13.30 uur.