KLIKT U HIER VOOR DE VAKANTIEREGELING ZOMER 2021

Coronavirus


Wij willen u verzoeken om de praktijk te betreden met een mondkap op.

Indien u meer wilt weten over het coronavirus, dan kunt u kijken op thuisarts.nl of website van het RIVM.
Tevens kunt u voor vragen contact opnemen met de volgende 2 instanties:
-Het RIVM (0800 - 1351).
-De GGD (010 - 443 80 31 of 010 - 433 99 66).

Indien u meer wilt weten over de aanpassingen in de praktijk als het gevolg van het coronavirus, dan kunt u klikken op de link. Kijk ook naar de poster.

Vanaf 1 juni 2020 kan iedereen met klachten die kunnen passen bij het coronavirus (koorts, hoesten en/of verkoudheid) getest worden of hij/zij het coronavirus bij zich draagt. U moet hiervoor een afspraak maken met de GGD door te bellen met 0800 - 1202. Klikt u voor meer informatie op de volgende link.

Klikt u hier voor meer informatie over de coronavaccinatie.
Klikt u hier voor de gezondheidsverklaring die u moet meenemen naar uw coronavaccinatieafspraak.

Wilt u meer informatie over reizen en vakantie en coronavirus, dan kunt u kijken op de website van de Rijksoverheid.
Wandelen op Recept

Er wordt regelmatig door de huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en diëtisten gepleit voor laagdrempelige vormen van bewegen op een structurele basis voor specifieke doelgroepen. Directe aanleiding is de vaststelling dat een toenemend aantal Capellenaren vanwege eenzaamheid, een matige gezondheidsstatus, slechte leefstijl of factoren als sociale en economische stress weliswaar een indicatie voor bewegen en laagintensief sporten heeft, maar de middelen en noodzakelijke ondersteuning veelal ontbreken. De doelgroep heeft een duwtje in de goede richting nodig. Om die reden is er nu het initiatief 'wandelen op recept'.  Wandelen op recept is een wekelijks aanbod 'wandelen onder begeleiding' op vrijdag van 9.15 tot 10.15 uur. Vertrekpunt is het wijkcentrum aan het Maria Danneelserf 20 (tegenover supermarkt MCD). Het project heeft een sociale insteek en er wordt gewandeld in een groep met een individueel bepaald tempo. Dit is een functionele prikkel voor kleine veranderingen in de inspanningstolerantie en karaktervorming. Het doel is het verbeteren van de plezierige beleving van gezamenlijk bewegen en het ervaren van de leuke effecten van inspanning in de buitenlucht. Dit alles in het kader van positieve Gezondheid.