Coronavirus
Vanaf heden starten we in de praktijk de reguliere zorg weer geleidelijk aan op. We willen graag uitleggen hoe we dit gaan doen en welke veranderingen dit met zich meebrengt.

*Kom niet uit uzelf naar de praktijk toe. Neem eerst contact op met de assistente per telefoon of e-mail.
*De assistente zal aan de telefoon aanvullende vragen stellen in het kader van het coronavirus.
*De assistente zal de komende tijd ook patiënten uitnodigen voor een afspraak bij de praktijkondersteuner.
*Indien u klachten heeft die kunnen passen bij coronavirus en u heeft een normale controleafspraak staan bij de  praktijkondersteuner, assistente of huisarts, dan willen wij u verzoeken uw normale afspraak te annuleren. De assistente kan u dan tevens van adviezen voorzien.
*Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk.
*We houden ons in de wachtkamer aan de 1,5 meter regel.
*Er mogen maximaal 4 personen in de wachtkamer zijn.

Indien u meer wilt weten over de aanpassingen in de praktijk als het gevolg van het coronavirus, dan kunt u klikken op de link. Kijk ook naar de poster.

Indien u meer wilt weten over het coronavirus, dan kunt u kijken op thuisarts.nl of website van het RIVM.
Tevens kunt u voor vragen contact opnemen met de volgende 2 instanties:
-Het RIVM (0800 - 1351).
-De GGD (010 - 443 80 31 of 010 - 43 99 66).

Vanaf 1 juni 2020 kan iedereen met klachten die kunnen passen bij het coronavirus (koorts, hoesten en/of verkoudheid) getest worden of hij/zij het coronavirus bij zich draagt. U moet hiervoor een afspraak maken met de GGD door te bellen met 0800 - 1202.

Online afspraken

Indien u patiënt bent in de praktijk dan kunt u tussen 1 dag en 1 week vooruit online afspraken maken voor het spreekuur. Het betreft een regulier consult van 10 minuten, dus niet voor dubbele consulten, visites of spoedafspraken.

Niet alle beschikbare tijdstippen kunnen op de website worden getoond. Mochten de getoonde tijdstippen niet uitkomen, dan kunt u het beste telefonisch met de praktijkassistente een afspraak maken.

Als u een afspraak boekt, dan ontvangt u direct op het opgegeven emailadres een bevestiging van uw boeking.

Op de bewuste datum en tijd wordt u op het spreekuur verwacht. Mocht u onverhoopt niet kunnen komen, dan verzoeken wij u om dit zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken, zodat het voor ons mogelijk is om een andere patiënt in te plannen op de vrijgekomen plek. Het heeft onze voorkeur dat u zich in dat geval telefonisch afmeldt.

 

Er zijn op dit moment geen beschikbare plaatsen. Neemt u telefonisch contact op met de praktijk.