Coronavirus

Wij willen u verzoeken om de praktijk te betreden met een mondkap op.

Indien u meer wilt weten over het coronavirus, dan kunt u kijken op thuisarts.nl of website van het RIVM.
Tevens kunt u voor vragen contact opnemen met de volgende 2 instanties:
-Het RIVM (0800 - 1351).
-De GGD (010 - 443 80 31 of 010 - 433 99 66).

Indien u meer wilt weten over de aanpassingen in de praktijk als het gevolg van het coronavirus, dan kunt u klikken op de link. Kijk ook naar de poster.

Online afspraken

Vanwege het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om online afspraken te maken. U kunt voor een afspraak bellen met de praktijkassistente. Zij zal enkele extra vragen stellen in het kader van het coronavirus, zodat zij u op het juiste tijdstip en op het juiste spreekuur kan inplannen.

Indien u patiënt bent in de praktijk dan kunt u tussen 1 dag en 1 week vooruit online afspraken maken voor het spreekuur. Het betreft een regulier consult van 10 minuten, dus niet voor dubbele consulten, visites of spoedafspraken.

Niet alle beschikbare tijdstippen kunnen op de website worden getoond. Mochten de getoonde tijdstippen niet uitkomen, dan kunt u het beste telefonisch met de praktijkassistente een afspraak maken.

Als u een afspraak boekt, dan ontvangt u direct op het opgegeven emailadres een bevestiging van uw boeking.

Op de bewuste datum en tijd wordt u op het spreekuur verwacht. Mocht u onverhoopt niet kunnen komen, dan verzoeken wij u om dit zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken, zodat het voor ons mogelijk is om een andere patiënt in te plannen op de vrijgekomen plek. Het heeft onze voorkeur dat u zich in dat geval telefonisch afmeldt.

 

Er zijn op dit moment geen beschikbare plaatsen. Neemt u telefonisch contact op met de praktijk.