Vanwege de zomervakantie en de praktijkverbouwing is de praktijk in de periode van 5 augustus tot en met 23 augustus 2024 alleen voor spoedeisende zaken bereikbaar. We hopen op uw begrip. Alvast dank voor de medewerking.

Wilt u ons helpen om de huisartsenzorg toekomstbestendig te houden? Leest u voor meer informatie deze poster en indien u ons wilt steunen, dan kunt u op de link klikken.Stichting Welzijn Capelle

Vanaf 1 januari 2017 laat Capelle het welzijnswerk uitvoeren door één gemeentelijke stichting: Stichting Welzijn Capelle. De sociaal wijkteams van Buurtkracht, Buurtmoeders, het Eropaf-team, het welzijn- en zorgplein, de administratiecafés en de wijkwinkels zijn hierin ondergebracht. Ook het jongerenwerk, de jongerencentra en CAPSLOC zijn onderdeel van deze nieuwe stichting. Daarnaast voeren ze ook andere taken uit. Bijvoorbeeld de ondersteuning van mantelzorgers, de begeleiding van statushouders en het op weg helpen van mensen met problematische schulden. Maar ook de wijkwinkels (klik op de link), Buurtbemiddeling, het VrijwilligersInformatiePunt en het Welzijn- en Zorgplein waar Capellenaren terecht kunnen met vragen over hulp en ondersteuning, hebben een plek binnen de stichting.

Contactgegevens:
Stichting Welzijn Capelle
Kerklaan 141
2903 BD Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 010 - 707 49 00
Website: www.welzijncapelle.nu
Email: info@welzijncapelle.nu

U kunt het maatschappelijk werk iedere werkdag bellen tussen 09.00-12.00 op telefoonummer
010 - 707 49 00.
Buiten kantooruren, in het weekend en op feestdagen kunt u voor dringende hulpvragen aan het maatschappelijk werk, contact opnemen met de crisisdienst op telefoonnummer 088 - 900 40 00.

Klikt u ook eens op onderstaande flyers zodat u een idee heeft wat Welzijn Capelle doet:
Welzijn Capelle
Wijkwinkel
Mantelzorg